80. Yıl Cumhuriyet Anaokulu

Vizyon: • Dünyada uygulanan okul öncesi eğitim modellerini uygulayarak yaratıcı bireyler yetiştirmek. • Okul öncesi eğitimi eğitimin önemli basamağı haline getirmek. • Çocuklarımızı değişen ve gelişen dünyaya uyum sağlayabilen bireyler olarak yetiştirmek. • Alanımızda örnek gösterilen bir kurum olabilmek.

Misyon: • Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, yurt ve bayrak sevgisi olan, gelişmeye açık, manevi ve kültürel değerlere bağlı bireyler yetiştirmek. • Çocukların bireysel farklılıklarını dikkate alan eğitim anlayışı benimsemek. • Rahat, güvenli, huzurlu, ilgi çekici uyarıcıların olduğu bir ortamda öz güveni yüksek ,kendisine ve çevresine saygılı, yaşama bağlı mutlu bireyler yetiştirmek. • Çocukların yaparak ,yaşayarak,kendini baskı altında hissetmeden özgürce hareket edebilecekleri eğitim ortamı hazırlamak. • Tüm kişisel ve mesleki gücümüzü çocuk için, çocuklarla birlikte, çocuklardan yana kullanmak.

Başarılar:

Saatler: Sabah 08.00-13.00 Öğlen 13.00-18.00 Yarım gün Kulüp 08.00-15.30 Tam gün Kulüp 08.00-18.00
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 90 (474) 212 93 68

WEB - https://957699.meb.k12.tr

Adres - Cumhuriyet Mahallesi İnönü Caddesi, Borsa Sokak, No1 Hükümet Konağı Karşısı Kars /TÜRKİYE

Yemekhane :3
Öğretim Şekli :Okulumuzda 3-4-5 yaş grubu öğrencilere Eğitim veren ANAOKULU statüsündedir.

Yerleşim Yeri - Cumhuriyet Mahallesi.İnönü Caddesi.Borsa Sokak No.1 KARS

Ulaşım Servis veya Yakın öğrenciler için yürüyüş mesafesinde